epitomunka@gmail.com +36 (30) 908-5274

Fűtés, víz- és villanyszerelés

A víz- és villanyszerelési munkálatokat egy partner végzi, így az ő elérhetősége más:

Hunor Tamás

tel.: +36 20-206-4615
email:thunor6@gmail.com

Víz - és villanyszerelés munkáinkat Esztergom és kb. 60 km-es vonzáskörzetében (Budapest is).

Tapasztalt vízszerelő, villanyszerelő, fűtésszerelő

Fontosnak tartjuk az alapos helyszíni felmérést (főleg villanyszerelés munkafolyamat felméréséhez), minden lényeges tényező egyeztetését. Lakásfelújítás, vízszerelés, villanyszerelés, fűtésszerelés munkáink során rugalmasak vagyunk a felmerülő igények tekintetében. Hiszen minden csak az egyeztetésen és a jó kommunkiáción múlik.

villanyszerelés

SZOLGÁLTATÁSOK

Vízszerelés, vízszerelő munkák:

 • Vizes helységek, felújítása és javítása
 • Vízcsapok cseréje
 • Vízszerelés vízóra kiépítéssel
 • Mosdók, mosogatók, kádak, vagy zuhanykabinok cseréje
 • WC, tartályok cseréje
 • Háztartási gépek bekötése stb.

Fűtésszerelés, központi fűtésszerelés, fűtésszerelő munkák:

 • Fűtés rendszer kiépítése és felújítása
 • Kazán felszerelés és / vagy csere
 • Radiátor csere
 • Légtelenítés stb.
Villanyszerelés, villanyszerelő munkák:
 • Elektromos hálózat kiépítése, felújítása
 • Biztosítéktáblák, konnektorok, kapcsolók cseréje
 • Lámpák felszerelése
 • Bojler bekötése  stb.

villanyszerelés

villanyszerelés

villanyszerelés

Kérjük, hogy ha fűtés-víz, villanyszerelés, bojler, mosdó, WC csésze és tartály, radiátor csere, stb. munkálatok érdekelnék, akkor az alábbi elérhetőségek egyikét válassza, vagy a lentebb található űrlap kitöltésével egyből egy üzenetet is küldhet nekünk:

Telefonszám: +36 20-206-4615

E-mail cím: thunor6@gmail.com

 




  ELOLVASOM

  Kőműves munkával kapcsolatban kérjük lépjen a KAPCSOLAT oldalra!

  VÍZSZERELÉS

  Mindennapjainkhoz már hozzátartozik a vezetékes víz használata. Az ókori vízvezetékek karbantartásához valószínüleg még nem volt szükség szakemberekre, a csővezetékes ivóvíz, a melegvíz-berendezések, a központi fűtés korában azonban nem élhetünk vízszerelő nélkül.
  A vízszerelő használhatóvá teszi a fürdőszobát, a konyhát és a WC-t, a meglevő rendszereket bővíti, átalakítja, felújítja, ha kell és őt hívhatják, ha csőtörés van. Ahhoz azonban, hogy önállóan tudjon dolgozni, hogy valódi szakember legyen, az iskola elvégzése után még legalább 5-6 évig kell egy jó mester mellett tanulnia – ellesni a különböző fogásokat, fortélyokat, gyakorlatot szerezni sokféle vízszerelési problémával kapcsolatban. Ráadásul három-négy évente változnak a technológiák, új anyagok, hatékonyabb szerelési technológiák jelennek meg. Ezeket is naprakészen ismernie kell egy profi vízszerelő szakembernek. Valószínüleg mindenki egyet ért azzal, hogy sajnos ezen a területen is sok a kókler – aki őket bízza meg a "versenyképes áraik" miatt, rosszul dönt, mert a javítás sokszor többe kerül, mint az eredetileg betervezett munkadíj. 

  Azt is fontos tudni, hogy míg régebben csőtörés esetén mindenki víz-és gázszerelő címszó alatt kereste a segítséget, mára azonban ezek külön szakmákká nőtték ki magukat. Külön szakmunkás képzést kap  az épületgépészeti-csőhálózat- és berendezés-szerelő, gázfogyasztó-berendezés és csőhálózat-szerelő, központi fűtés-és csőhálózat-szerelő, vízvezeték- és vízkészülék-szerelő (vízszerelő). Ezt kevesen tudják. Cégünk vezetője épületgépész technikus, az ő képzettsége és tapasztalata garantálja, hogy vízszerelő munkatársaink munkája megfeleljen a legmagasabb színvonalnak.

  Mindennapjainkhoz már hozzátartozik a vezetékes víz használata. Az ókori vízvezetékek karbantartásához valószínüleg még nem volt szükség vízszerelő szakemberekre, a csővezetékes ivóvíz, a központi fűtés korában azonban nem élhetünk vízszerelő nélkül.

  A vízszerelő használhatóvá teszi a fürdőszobát, a konyhát, a meglevő rendszereket átalakítja, felújítja, ha kell és őt hívhatják, ha csőtörés van. Ahhoz azonban, hogy önállóan tudjon dolgozni egy vízvezetékszerelő, hogy valódi szakember legyen, az iskola elvégzése után még legalább 5-6 évig kell egy jó vízszerelő mester mellett tanulnia – ellesni a különböző fogásokat, fortélyokat, gyakorlatot szerezni sokféle vízszerelési problémával kapcsolatban. Ráadásul három-négy évente változnak a vízszerelő technológiák, új anyagok, hatékonyabb szerelési technológiák jelennek meg. Ezeket is naprakészen ismernie kell egy profi vízszerelő szakembernek. Valószínüleg mindenki egyet ért azzal, hogy sajnos ezen a területen is sok a kókler vízszerelő – aki őket bízza meg a "versenyképes áraik" miatt, rosszul dönt, mert a javítás sokszor többe kerül, mint az eredetileg betervezett munkadíj. 

  Azt is fontos tudni, hogy míg régebben csőtörés esetén mindenki vízszerelő, gázszerelő címszó alatt kereste a segítséget, mára azonban ezek külön szakmákká nőtték ki magukat. Külön szakmunkás képzést kap az épületgépészeti-csőhálózat- és berendezés-szerelő, gázfogyasztó-berendezés és csőhálózat-szerelő, központi fűtés-és csőhálózat-szerelő, vízvezeték- és vízkészülék-szerelő, vagyis a vízszerelő. Ezt kevesen tudják. Cégünk vezetője épületgépész technikus, az ő képzettsége és tapasztalata garantálja, hogy vízszerelő munkatársaink munkája megfeleljen a legmagasabb színvonalnak.

  Vízszerelésnél a csőhálózatot 5 rétegű, rozsdamentes vagy réz csőből készítjük el. A vezetékeket védőcsővel vagy szigeteléssel látjuk el. Nagyobb rendszereknél ajánlatos cirkulációs vezeték kiépítése is. Panellakások átcsövezését is vállaljuk, zuhanykabin beépítéssel is. 

  Vízszerelőink tapasztalata, hogy a tetszetős, de nagyon olcsó kínai csaptelepek, berendezések igen rövid életűek, alkatrész utánpótlásuk nem megoldott, előbb-utóbb újra vízszerelő segítségére lesz szükség. Egyértelműen jobban jár a kedves kliens, ha figyelembe veszi, hogy a valamivel drágább csaptelep, berendezés hosszabb távon marad működőképes, víztakarékos (nem fog csöpögni) és megspórolható vele a későbbi javítási díj is. 

  Sokan nem gondolnák, mégis jó tudni, hogy a lakás legnagyobb „vízfogyasztója” a WC, ráadásul hibás működése is jelentősen megnöveli a vízszámlát. Ezért a másik költségkímélő javaslatunk a víztakarékosWC-tartály beépítése, használata,vízszerelő által!

  Társasházi lakásoknál a közös költség meghatározásakor egyre inkább előtérbe kerül a fogyasztott víz mennyiségének kérdése, ezért érdemes hozzáértő(!) vízszerelő által a vízórát beszereltetni. Sokszor nem jár olyan nagy bontással, mint azt sokan gondolják és a lakó csak azt fizeti, amit ő fogyaszt! Ahol már van vízóra, de lejárt a 6 éves hitelességi idő, a cserét érdemes minél előbb elvégeztetni, ugyanis a Vízművek pár felszólítás után szerződést bont és ekkor nem jár jól az ember, mert mindent előlről kell kezdeni (terveztetést pl.!).

  Csőtörések a legkellemetlenebb, legváratlanabb helyzetek életünkben, a csőtörés megszüntetésével, a helyreállítással kapcsolatos költségek minimalizálása érdekében azonnal zárjuk el a főcsapot és hívjunk vízszerelőt!

  Vízszerelő munkákkal, lakásfelújítással, karbantartásokkal kapcsolatos kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal! Telefon: +36 20-206-4615 (hívható 08:00-18:00-ig)

  VILLANYSZERELÉS

  Villanyszerelő munkánk mindig alapos terepfelméréssel, egyeztetéssel, tervezéssel kezdődik. Lakásfelújításoknál fontosnak tartjuk, hogy korszerű anyagok kerüljenek beépítésre. Általában felhívjuk megrendelőink figyelmét, hogy jól megtervezett kapcsolórendszer is jelentősen hozzájárul az energiatakarékossághoz. Arra már sokan rájöttek, amit villanyszerelő létünkre mi is gyakran javaslunk, hogyenergiatakarékos izzók használatával szintén jelentősen csökkenthetők a villamos áram költségei, a drágábbnak tűnő izzók hamar behozzák az árukat.Villanybojlereink élettartamát sok minden befolyásolja: a kemény víz és a vízkő a legnagyobb „ellenség”. A villanybojlereket érdemes két évente vízkőmentesíteni, mellyel jelentős mértékben csökkenthetjük villamosáram fogyasztásunkat!

  Mikor hívjunk feltétlenül villanyszerelőt?

  Minden olyan esetben haladéktalanul villanyszerelő segítségét kérjük, amikor nem a főzésből származó rossz égés-szagot érzünk, amikor váratlanul elmegy a villany a lakásban és ez nem a biztosíték lekapcsolódásából fakad, amikor zárlat keletkezik valamilyen berendezés bekapcsolásakor.

  A villanyszerelés a modern kor egyik szakmája, mely többek közt az elektromos készülékek, világító berendezések és vezetékek karbantartásával foglalkozik. Az elektromosság feltalálásával és annak a térhódításával kezdődött a villanyszerelési tevékenység kialakulása. A villanyszerelő feladata, hogy eljuttassa a villamos energiát a felhasználási helyre. Kezdetekben a feladat csak a világítás ellátása volt a villamos energiával. De az elektromosság és a villamos energia térhódításával a gőzgépek ellátta feladatokat is átvették a villany motorok. A mai villanyszerelés már annyira túlmutat a kezdeti villamossági szereléseken, hogy manapság már átfedések vannak a szakmákon belül.

  Erősáramú villanyszerelés: Az erősáramú villanyszerelői feladatok közé tartózik a klasszikus villanyszerelés, melyekkel a hétköznapi életben találkozzunk. Otthonunkban és a munkahelyünkön, mely energiával látja el a konnektorokat és a hozzájuk csatlakozó fogyasztókat. Erősáramnak egy másik felfogás szerint: erősáramú az a villamos berendezés, amely a villamos áram munkavégző képességének felhasználására szolgál, továbbá mindaz a villamos berendezés, amely a villamos energiát e berendezések céljára előállítja, átalakítja, szállítja és elosztja. ilyen a világítás, hőfejlesztés, erőátvitel, stb.

  Villanyszerelő,  lakásfelújítás, rezsiköltséggel, karbantartásokkal kapcsolatos kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal! Telefon: +36 20-206-4615 (hívható 08:00-18:00-ig)

   

  Bővebben a villanyszerelésről itt olvashat: WikiPedia

  A honlap további használatához a sütikhez hozzá kell járulni! További információ

  A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Hozzájárulok" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

  Bezárás